Två flugor i en smäll

Jag och Kiki fyller år med bara en dag emellan så det är smidigt att fira ihop, vi köpte pizzor och indiskt och åt lite av allt. Jag fick presentkort på NK av mamma och pappa och det är ju alltid uppskattat, fick dessutom jättefina underkläder från Donna Karen. Av Kiki fick jag en snygg skjorta från Abercrombie&Fitch, den luktade så där gott som det gör i deras affärer. Min man har bara deras after shave nu för tiden och den är bäst.
 
Jag fick en underbar bakform med små rosor av tjejerna när jag fyllde år och idag bakade vi äpple och kanel muffins i den.
 
Äpplemuffins 12 st:
 
125 g smör
1,75 dl socker
2 ägg
1,5 tsk vaniljsocker
2 tsk bakpulver
4,5 dl vetemjöl
1,5 dl mjölk el grädde
 
Fyllning:
 
2 äpplen
1 tsk kanel
1 msk socker
 
Gör så här:
 
Ta fram smöret så det blir rumsvarmt,  smöra en muffinsform och bröa den. Rör smöret och socker till en jämn smet, tillsätt ett ägg åt gången och rör ihop.
 
Tillsätt vaniljsocker och bakpulver och fortsätt röra, häll i mjöl och mjölk och rör ihop lite lätt, vispa inte för länge. Häll smeten i formarna.
 
Skala äpplena och skär i bitar, blanda ihop kanel och socker och lägg äpplena i blandningen så att de får alla sidor täckta. Tryck i en äpplebit i varje muffins och grädda i 200 grader i 15-20 min.
Små äpplekakmuffins.
Den här väskan gav jag till min fina syster, endast det bästa är bra nog!!