Årets näst sista dag!

Imorgon är året slut, vi ska fira på restaurang med några vänner, kommit på att det är ganska skönt att gå till dukat bord. Vi ska köra flickorna till flygplatsen kl 04 så det finns risk för att det blir få timmar att sova. Får ta igen det senare!


Regnet har hållt i sig idag också och det är riktigt trist ute, har varit på jobbet och sedan köpte jag några småsaker, Linn fyller år när hon är bortrest men lite småsaker vill man ju skicka med.

Ikväll har vi ätit pasta med scampi och det är ju alltid så gott, imorgon är det Linns sista arbetspass på SATS och jag ska träna ett morgonpass.
Snart nytt år!

Det börjar dra ihop sig till ett nytt år, det är en speciell känsla när det är ett tomt blad som ska fyllas, jag är förväntansfull inför vad året har åt oss men också skräckslagen inför det faktum att Hanna ska flytta hemifrån i juli och i mars åker hon till London och är borta länge. Det blir en ny era i livet och jag är så glad för både Linn och Hannas skull men själv är det lite jobbigt.


Situationen med pappa är också oroande, hur länge kommer han ha koll och hur länge orkar vi besöka honom varje dag? Att bli sjuk i en så jobbig sjukdom när man bara är knappt 70 är orättvist.

Nu till roligare saker, efter jobbet tränade jag och sedan köpte jag lax på 158:an och gjorde en asiatisk variant med teriyakisås och svarta och vita sesamfrö, gjorde sallad av mango, tomat, koriander och rödlök och en sås med créme fraiche, sweet chili sås och pressad vitlök, hackade i lite röd chili det sista.

Nu ska jag sova tänkte jag så jag säjer tack för idag och god natt💕


Slut på julmaten
Tage är fokuserad

Det har ju ändå vänt nu!

Det har varit grått och regnigt i många dagar nu, mörkt när man vaknar och samma när man går från jobbet.


Alla verkar känna sig lite låga och går och väntar på ljuset, samma visa varje år.

Jag har jobbat och varit hos pappa med Hanna, det är faktiskt mysigt att vara där ibland. 

Nu jobbar jag några dagar till innan det är ledigt igen, ska bli mysigt med nyår och efter det åker Linn och Hanna på semester ihop till Frankrike.