Årets godaste förrätt!

En skön söndag med träning och god mat, för mig är det lycka att få stå länge och göra mat och baka. Efter ett långt besök på sjukhuset hos pappa hämtade jag Linn och åkte hem. Till middag blev det en underbar dessert och en jättegod pasta.


Nästa vecka är en lugn arbetsvecka innan det drar igång på riktigt igen.

Godaste förrätten, 1 bricka till fyra:

1 kartong jordgubbar
1 paket serrano skinka
1 citron, juicen
Olivolja
Flingsalt
Svartpeppar

Basilika

Riven parmesanost

Dela jordgubbarna i mindre bitar, pressa citron över och skvätt på olivolja och strö över svartpeppar och flingsalt.

Parmesan chips:

Riv parmesanosten och lägg åtta små högar på ett bakplåtspapper, ställ in i ugnen i 200 grader i 5-7 minuter tills de fått lite färg, låt svalna..

Lägg skinkan fint på ett fat, strö över basilikan, lägg på de marinerade jordgubbarna och avsluta med parmesan chipsen! Ät små munsbitar av allt tillsammans!

Gör den bara, så gott!
Pasta med scampi