En stund på stranden!

Vi åt en pizza till middag, borde veta att vegetarisk pizza aldrig är ett alternativ, de tar all ost de har och lägger på så det smakar mest fett. Vi bor lite utanför turiststråken men ikväll promenerade vi dit och det är lite billigare och sämre mat här, sånt som turister vill ha för det mesta. Maten här är annars helt ok, det finns både riktigt bra och riktigt dåliga. Man får det man betalar för, höjdpunkten varje dag är frukosten. Här finns allt man kan tänka sig och vi alla älskar att sitta länge och äta.

 
Sedan gick vi och köpte två nya parfymer och gick vidare ner till stranden. Här var fullt av folk som spelade volleyboll och grillade eller badade. Fortfarande är det över 30 grader ute och klockan närmar sig 22!
 
Imorgon är det vår sista dag och sedan åker vi hem igen, en vecka går så fort men vi har massor av fina minnen med oss hem. Att alla fyra tjejerna är med är det som är det bästa med hela resan, älskar att göra saker med dem. Att mamma får ha med sig allihop uppskattar hon också mycket.
 
 
Ett av hotellets byggnader
Och ett annat
Vackert utsikts torn
Soltälten
solen går ner
Syranden
Små omklädningsrum