Fiskpaket med torskrygg!

Lill-lördag är här, inte för att vi direkt firar det men ändå, mitt i veckan är det och det går mot helg. Efter en lång dag på jobbet åkte jag hem, lagade fiskpaket med torskrygg, potatis och grönsaker, älskar att ha allt i ett.
 
Nu har jag bakat andra omgången lussekatter för i år, på söndag ska vi ha adventsfirande här så vissa saker måste finnas.
 
Fiskpaket, 4 stycken:
 
4 bitar torskrygg
1 bit purjolök
2 morötter
8 brysselkål
 
Färdig kokta potatisar
 
Kryddsmör:
 
100 g smör
2 pressade vitlöksklyftor
salt
aromat
gurkmeja
paprikakrydda
peppar
 
Rör ihop allt till ett smör.
 
Strimla och koka grönsakerna i vatten och salt, dela brysselkåken i halvor. Ta fram fyra bakplåtspapaper och droppa lite olivolja på varje. Lägg potatisar på oljan, lägg en bit fisk på varje potatishög. Toppa med de strimlade grönsakerna och sedan med en klick smör.
 
Vik ihop pappret och stäng dem, ställ in i ugnen i 200 grader i 30 minuter.
 
Ät med en kallsås:
 
2 dl creme fraiche
1 vitlöksklyfta
1 cm fint riven ingefära
salt
peppar
 
 
 
Färdiga paket som kan förberedas och ha i kylen.