Finaste dagen i år!

Jag vaknade i morse av att det luktade utomlands, fåglarna sjöng och det var knallblå himmel, det var en fantastisk morgon ända tills jag såg på klockan, 4.22! Då var jag redan uppe och pigg så jag satte mig och såg en film. När klockan var runt 7.30 var jag trött men då skulle jag egentligen gått upp och jag hade jobblördag. Tur att jag inte är så sömnberoende.

Idag har jag köpt en cykel, en vit damcykel med korg, så fin. Ska ta en promenad till sisjön och hämta den imorgon och cykla hem den. Det får bli dagens motion, sedan är det lunch med flickorna och mamma. Det är mors dag imorgon!

Åt god middag idag, torsk rygg med mos, smält smör och picklad röd lök. Satt på balkongen och åt för första gången i år.

Gick en sen kvällspromenad i Slottsskogen ikväll, runt 23.30, tror alla ungdomar i Göteborg var där. Jag är inte avundsjuk på de som ska städa parken inatt, galet mycket skräp, flaskor, grillar och olika förpackningar där det varit snabbmat, typ pizzakartonger.

Satt en stund i Seminarieparken på dagen, har ingen sol på min balkong efter kl 14 så får sätta mig utanför, funkar för mig!

Nu måste jag verkligen sova!!! Godnatt alla fina!
(null)

Bara en av alla papperskorgar i Slottsskogen😢