Måndag morgon!

Ny vecka och mycket att se fram emot. Speciellt tisdag till torsdag blir bra dagar för då har jag fint sällskap. Mycket jobb och Hedins på fredag. Tage är här såklart och varje natt går vi ut, blir tokig på alla nattliga kissningar för han behöver inte gå ut, bara blivit en grej. I Billdal på helgerna går han aldrig ut på natten. 

En lugn helg, begravning för Gits pappa Gert i fredags, en man jag känt i hela mitt liv och som betydde mycket för mig, speciellt under min uppväxt. Git fyllde år dagen efter och firade med familjen på Spanska köket så jag gick snabbt förbi med present och en kram. 

Annars har det mest varit god mat och Netflix, skönt att bara vila på helgen. Simmade såklart igår, är stolt över att jag inte hoppar över det men inte stolt över mig själv när det gäller gymmet, är så dålig på det nu. 

Denna veckan fyller Hanna år men hon är på Mallorca så kan inte fira henne, det är nog första gången i hennes liv vi inte firar ihop. Men det är mycket som händer när barnen blir vuxna och många saker som förändras. Vi får fira henne när hon är hemma igen.

Nu ska jag starta den här dagen som jag gör varje dag, med fyra ägg, delar iof alltid med Tage!
Hennes familj som firar.

Min äldsta vän! Alltså den jag känt längst!

På väg till Gerts begravning

Tage börjar bli lite grå