Årets näst sista kväll!!

Riktigt god middag ikväll men årets godaste rätt som vi ätit ofta är Flämtande uttern, älskar den kycklingrätten och det gör alla i familjen. Idag blev det dock fläskfile som inte Hanna äter men ris och sås funkar också ibland.
 
Fläskfile med gorgonzola, 4 pers:

8 hg fläskfile
1 gul lök
20 champinjoner
Ca 150 g gorgonzola ost
3 dl grädde
2 dl crème fraîche
Färsk timjan
Soja

Skär köttet i större bitar, salta och peppra och stek. Lägg i en form. Häll grädde i pannan där du stekt köttet, häll på lite soja och tillsätt creme fraiche och osten, hacka lök och svamp och stek och lägg på köttet. Hacka timjan och lägg i såsen. Häll till slut på såsen över formen och ställ in i ugnen i 200 grader i 20 min, servera ris till!!