Räkningar!

Det är något skönt med att betala räkningar, inte att bli av med pengarna men att ha dem i en hög på bordet och en efter en betas av och stryks. Jag har inte autogiro på någon utan gillar att ha ett papper och som efter att den är betald sätts in i en pärm.

Nu är jag i alla fall precis klar med det för den här månaden. 

Dagarna och veckorna rusar fram och det börjar bli lite ljusare ute, det har snöat, regnat och blåst senaste tiden men det känns att det går åt rätt håll och snart är det februari.

Igår sov Hanna hos mig, inte mycket som slår att ligga brevid någon av flickorna och prata tills man somnar, som när de var små. Väckte henne med nybakade bullar, det finns ingen som sover så hårt som Hanna, hon hör inte att det är byggjobbare på balkongen, att min matberedare dunkat 20 minuter eller att jag varit ute och gått med Tage.

Om ett par veckor ska vi tre åka till Torekov där vi hyrt en stuga, det ser jag verkligen fram emot.

Nu ska jag snart ta en promenad till Göteborgs husläkarmottagning för att ta bort stygnen efter märket de tog bort. Han sydde ju en del stygn så hoppas det ser bra ut. Viktigast är ändå att det inte var något farligt och läkaren ringde igår och berättade att det varit ett basal leom som var helt ofarligt och nu helt borta, skönt.

Sedan väntar en lång dag på jobbet, jobbar sent varje kväll den här veckan och ser fram emot en ledig helg.

Kungen

Nybakade bullar