Mitt i natten!

Är väldigt tacksam för att jag sover så mycket bättre nu, de där långa vakna timmarna mitt i natten är nästan borta. Men just inatt är jag klarvaken, trots att jag var så trött när jag la mig. Efter jobbet igår åkte Olly och jag till Ikea, lönehelg där är ingen bra dag, aldrig sett så mycket folk. Vi handlade lite olika saker men väl när vi kom till kassorna la vi ifrån oss allt och gick, det var hur långa köer som helst. Åkte till 421 och där var lika mycket folk, gick runt i affärer och handlade på Maxi och avslutade med en räkmacka i bilen. 

Det har varit en fin vecka, vi bodde en natt på Pigalle, ett väldigt vackert hotell med otroligt fina rum och en fantastisk frukost. Om man ska klaga på en liten sak så var det att det var så mörkt överallt, förstår att det ska vara den stilen.

Har tränat tre gånger denna veckan så är nöjd med det och imorgon blir det simning.

Hade lunch för Hanna och Jonathan i söndags och det var väldigt mysigt. 

Ätit och fått serverat god mat som vanligt, börjar bli väldigt bortskämd med det nu. Fick en så god caesarsallad, älskar det med god dressing. 

Det börjar bli kallt ute, det känns som om snön är på väg. Affärerna har börjat med julskyltning och julsaker och snart är det väl dags att hänga upp slingan på balkongen. Det är mörkt tidigt och det blir skönt att få lite ljus.

Nu ska jag försöka sova några timmar, imorgon kommer Tage igen och då blir det tidiga morgnar igen.

Sov gott!
Ja det är bara att erkänna, lördagens middag

Hotell Pigalle

Godaste salladen

Tio år sedan vi spelade in detta

(null)

Lite scampi till de som inte är vegetarianer

Pasta med tryffel

Nybakat bröd

Vegetarisk buffé, nästan helt

Fisksoppa