Godmorgon regniga Göteborg!

Klockan är 05 och vi har gått en sväng som vanligt, Tage vaknar som en klockan vid 4.30-05, fast bara när han är hos mig, i Billdal vill han aldrig ut på natten. Så konstigt!

Två dagar till nyårsafton , häromnatten när jag inte kunde sova roade jag mig att skriva en lista på saker som hänt under 2022. Omväxlande roligt och tråkigt och när man ser det på papper har man gått igenom väldigt mycket och några händelser hade jag gärna sluppit.

Men det är något speciellt med ett nytt år, ett oskrivet blad. Linn fyller år första veckan så året brukar alltid börja med att vi går ut och äter och firar henne.

Nyårsafton firas lugnt i år, middag på en restaurang i stan och sedan hem till Tage, han har aldrig varit direkt rädd för smällare men man vet ju inte, sånt kan ändras.

Vi hade en så fin jul hos Kiki i år, Linn hade gjort ett quiz och vi hade väldigt roligt. Massa god mat och mamma var med.

Annars går dagarna som vanligt fort, livet är lugnt och skönt och Hanna som fick en akut njurbäckeninflammation och var så dålig är bättre. Några dagar på sjukhus med dropp av olika slag så vände det. Men vad dåligt jag mår när det är något med flickorna. Jag blir fysiskt sjuk, ont i kroppen och hjärtklappning. Men som sagt nu är det bättre.

Efter lite julmat är det gott att äta något annat, gjorde en god kycklinggryta med riven vitlök och rostad paprika häromdagen. Lite thaimat gjorde jag igår. 

Hoppas ni sover gott och vaknar utvilade, ska försöka sova en stund till. Lång dag imorgon !
Tycker denna var lite rolig

En kamp med att få ut köttbullen

(null)

(null)

Ny favoritfärg