Godmorgon söndag!

Så var det söndag igen och helgen är snart slut, det gör absolut inget då M kommer tillbaka imorgon.

Veckan som gick har varit bra, två träningspass, inte helt bra men det får duga. Blir såklart promenad med Tage under veckorna då han är här men när M är här får jag nog erkänna att han tar i stort sett alla rundor med honom. 

I fredags var vi på Måns Möller på Lorensberg, fick skratta i 90 minuter. Innan åt vi middag på La gondola, hade inte varit där på säkert 10 år men blev glatt överraskad av maten, väldigt gott och bra service med. 

Inatt har Kiki sovit här, vi åt thaimat och pratade, även om vi jobbar ihop hinner vi aldrig prata så mycket. Vi la oss tidigt och jag är så avundsjuk på hennes sömn, tror knappt hon vänt sig om. Själv vaknade jag 4.30 och hade ändå varit uppe två gånger på natten. 

Idag ska jag till tandläkaren, inte jättekul en söndag men har haft problem med en tand som en specialist ska se på och han är bara hos min tandläkare en helg i månaden. 

Imorgon ska Linn och jag till stadsmissionen och lämna hygienprodukter, det ska sedan lämnas till de som " hamnat mellan stolarna " och behöver lite hjälp. Det är så lätt hänt att mista sitt jobb, få för många räkningar eller på något annat sätt förlora inkomst. Det kan verkligen hända oss alla. 

Påsken närmar sig, inget speciellt som händer förutom att vi är lediga. Vegard och Tage åker nog till Norge och jag och flickorna planerar att gå ut och äta på påskafton.

Nu ska jag se lite på morgontv och vänta in min kära syster, hon har ju ändå sovit snart åtta timmar. Det gjorde jag också när jag var barn!😄
Till stadsmissionen

Middag med Vegard för att diskutera lite

Det enklaste kan vara godast

Git hittade ett kort på oss, älskar mina benvärmare

Tacopaj

Så här trött blir man när man vill ut kl 05

(null)