Små och stora barn!

Just varit i tvättstugan, en mamma var där med sina två barn, en bebis och en treåring. Tråkigt att säja men hon hade ingen koll på sina barn, den stora sprang och ropade och klättrade överallt, kastade den rena tvätten på golvet och kallade sin mamma fula saker. En äldre kvinna kom in och barnet frågar henne varför hon har så fult hår? Ähhh, ouppfostrade barn triggar igång mig helt, så provocerande. Såklart föräldrarnas fel! Hanna och Linn har nog varit ovanligt lätta, aldrig skrikit eller lagt sig på golvet i affärer. Vi har haft våra små krig men på det hela så har de varit lätta.

Det är så kallt ute, snöblandat regn och blåst. Tage och jag har promenerat i 90 minuter, Landala, Sahlgrenska och ner mot mig igen. En fin runda och vi klarade oss från regnet, han blir trött och sover som en stock sedan.

Jag fick prova Hello fresh av Linn, ett företag som distribuerar matvaror till olika maträtter. Man får alla ingredienser men lagar själv, inget för den som inte gillar matlagning men jag tyckte om det och tänkte använda mig av detta en vecka i månaden. Den här gången var det nötfärsbowl, pankopanerad ryggbiff och en fylld baguette. Väldigt gott och inspirerande .

Dagarna börjar fyllas upp av kunder nu, äntligen släpper Corona sitt grepp om oss.

Jag har en ganska hektisk vecka på jobbet, Olly och jag ska på ansiktsbehandling och jag har mina migränsprutor. På fredag ska vi på aw och på lördag är jag bjuden på middag. 

Idag ska jag, Kiki och Pernilla träffas och äta lunch, länge sedan vi sågs ihop.

Andra…

Första middagen

Leveransen från Hello fresh

Alla hjärtans dag passerade oxå, fick vackra blommor och gjorde paket till flickorna

Och tredje