Vår i luften!

Det har varit fina dagar, soligt och varmt på dagarna men kalla nätter. Det är ljust redan före 05 och det är jobbigt för Tage vaknar tidigt, vi går ut och kissar och sedan kan vi ligga kvar lite igen. Ganska skön rutin ändå för då behöver vi inte skynda oss ut på morgonen.

Det börjar bli sig likt på jobbet, kunder vågar få behandling igen och det är väldigt roligt att träffa de man inte sett på ett par år.

Jag försöker fortfarande träna regelbundet, minst 3-4 gånger i veckan, blir inga långa promenader då jag har problem med foten igen. Men är nöjd med mig själv och att jag håller i.

Annars är det en hektisk tid, mamma har fått plats på ett boende och allt ska gå så väldigt fort, flytta och flytta in, hämta möbler och försöka göra det mysigt för mamma. En ny era i hennes liv som förhoppningsvis börjar bra. Väldigt glad att Kiki och jag har varandra i den här processen.

Ungefär var tredje vecka har jag fortfarande Hello fresh, det är roligt och man får nya idéer och väldigt varierad mat. Däremellan vill jag gärna göra min egna mat från början, gillar ju att åka och handla och förbereda och laga.

Idag ska jag träffa en kompis och ta en promenad i Slottskogen och sedan hem till henne och äta lunch, mysigt att vara med vänner ibland. 

Veckorna går så fort och snart är det helg igen, jag försöker vara ledig de flesta helger nuförtiden. Skönt när fredagen kommer och man vet att man har ett par dagar ledigt i streck. Det är lite slitsamt att åka fram och tillbaka till Billdal precis varje dag.

På fredag fyller mamma år och Kiki och jag och alla flickorna ska fira henne.

Jag ser fram emot en fin vår med familj och vänner, roliga middagar, träning, aw i stan på mysiga ställen. Kanske en helg på spa men mest av allt att göra saker med Linn och Hanna. 
Angus biff med klyftpotatis och gratinerade haricot, lyx mat.

(null)
Seminarieparken med körsbärsträden när de blommar under några få dagar