Med ljus i fönsterna!

Det är rikligt kallt ute, det blåser och är ett par stackars plus grader. Man springer dit man ska och några härliga promenader är uteslutet.

Det närmar sig första advent och tid att sätta upp belysning , jag var tidig med att sätta upp slingan på balkongen och igår kväll satte jag upp ljusstakar. Köpte ju äntligen den där lilla söta julgranen jag velat ha i några år. Det är ju så vackert med gran även om en riktig är det absolut finaste. Julafton är vi som vanligt hos Kiki och de har alltid en enorm gran som är så vacker.

Veckan har varit bra, igår var jag som vanligt på Hedins en stund, avslutar med ett träningspass på deras fina gym.

Efter jobbet igår hade Mikael bakat tacopaj, det är något av det bästa jag vet och den var så god att jag åt den till frukost också. Häromdagen hade han gjort varma smörgåsar med kavring och svampstuvning, aldrig ätit grillad kavring och det var underbart.

Jag, Camilla, Git, Annika och Åsa var på Mr P i veckan , Åsa har bott i Canada hela sitt vuxna liv och jag har inte träffat henne sedan vi var 18 år. Så roligt att se henne och höra om hennes liv. Maten var god och vacker.

Jag somnade tidigt igår, var en snabbis efter jobbet och köpte min parfym och hämtade vinglas som jag köpt på Black friday, så otroligt mycket folk som handlar och tror att de gör värsta fynden. Inklusive mig själv. Men jag blev helt slut av alla människor överallt så därför somnade jag väldigt tidigt och vaknade 00.20, helt pigg.

Köpte oxå flanell lakan som Git sa var det bästa hon någonsin sovit i, spännande att se.

Nu ska jag snart sova vidare, sov gott.
(null)

Gymmet på Hedins

Tacopaj, gjord med kärlek av min kärlek

Och vårrullar

Råbiff

Ryggbiff

Flankstek

Gambas

Thaimat

Träningen är klar, då är man så här nöjd