Våren var ju på väg!

Så kallt ute ikväll, fram med pälsen igen, så trött på den gröna nu. Hänger bort den och tar fram den, en dag skiner solen och jag sitter på balkongen och nästa dag snöar det. Idag var det snöstorm samtidigt som solen sken. Vår i Göteborg helt enkelt!

Dagarna passerar, hela tiden är det något man längtar efter, oftast helg. Men också en middag, träffa flickorna, något man ska köpa osv. Väldigt sällan är det träning, tyvärr! 

Igår gjorde jag köttbullar och mos och brunsås, det var så gott. Har blivit en del Foodora sista tiden, vet ju vad som är bäst och från vilken restaurang maten håller sig varm och fräsch. Pizza funkar alltid, McDonalds var inte bra, pommesen gick inte att äta alls.

Jag sover bättre nu än tidigare men just inatt kör helikoptern runt husen hela tiden. Ibland hör man den på väg till Sahlgrenska men bara en kort stund, inatt försvinner den inte, kanske letar de efter någon.

Jag börjar bli sugen på att göra någon resa, har inte haft lust på ett par år men nu så. Helst med Linn och Hanna, längtar efter att få vara med dem mer än korta stunder. Fördelen med att få barn tidigt är hur roligt man har med dem som vuxna, de är det viktigaste i livet och jag är så tacksam för att vi är så nära varandra.

Imorgon ska jag till tandhygienisten och sedan få mina migränsprutor, två halvjobbiga saker, mest för plånboken.

Nu ska jag sova en stund och förhoppningsvis gör Tage också det.

Bästa middagen

Nyklippt hos bästa Ann-Sofie

Bästa frukosten med en shot