Söndag!

Söndagar är i stort sett ända helt lediga dagen, har försökt att inte jobba på lördagar heller senaste tiden, skönt att få en hel helg ledig. Nu när foten varit så dålig har jag arbetat mindre, vill inte belasta den för länge åt gången. 

Tage är i Billdal och det enda på schemat idag är att gå till slottsskogen med Linn och vara på utegymmet. Förhoppningsvis blåser det mindre, då jag har mitt sovrum mot gården och balkongerna är inbyggda i huset hör jag inte alls vinden. När folk kommenterar att det blåst så hemskt har jag oftast inte hört något. Och jag är ju ändå vaken en hel del på natten.

I fredags träffade jag Camilla och vi var på en liten aw på hennes stamställe, magic flamingo. Jättemysigt att träffas och prata en stund.

Igår var Kiki, mamma och jag på Blomstermåla och åt lunch, vi åt dagens fisk, kolja med potatismos, gott! Det var roligt att se att det var i princip fullbokat, det är ju så vackert att sitta där, speciellt på sommaren. Köpte med mig en räksallad att ha till middag också. 

Annars har veckan varit lugn, Tages fot börjar läka men fortfarande går vi ut nästan varje natt då han är dålig i magen, vet inte om jag ska skylla på medicinen han får eller vad det kan vara. Hoppas snart vi slipper våra nattliga promenader.

Kollar på en ny serie på Netflix, kvinnan i fönstret. Får göra frukost och kolla lite på den.
Frikadeller i sås på rostad paprika

Jordärtskocksoppa