Julafton

Julaftonskväll, vi har haft en väldigt fin jul hos Kiki som vanligt. Massor av god mat och ett så roligt quiz som Linn gjort som handlade om saker som hänt i våra familjer. Kiki vann första priset, en necessär.

Fick jättefina julklappar, Vegard och flickorna hade köpt ice bugs till mig. Då jag absolut inte får dra sönder ligamenten igen är jag så rädd när det är halt ute så dessa kommer underlätta väldigt. Fick oxå fina hårprodukter och ett vackert fat. Tror alla blev nöjda med sina julklappar.

Hade gjort revben med en väldigt god glacé, skinka och köttbullar . Annars hade Kiki och flickorna gjort så god mat och nybakat bröd. Nybakade lussekatter och kolakaka till dessert.

Väldigt härligt att komma hemma i bra tid, Vegard och flickorna körde mig hem, tacksam för det. Tage är kvar i Billdal några dagar och kommer hem lagom till nyår. 

Så nu är jag ledig i två dagar, ska verkligen träna. Kanske en liten sväng på rean bara för att kolla lite.

Ytterligare en julafton är över, varit en fin kväll. Önskar att M varit här men det är mysigt att få längta lite efter honom. Nu ska jag krypa ner och se på Beck som jag började se igår.
Nybakat bröd

Massa god mat

Lilla Stella

Lite förrätt

Jul hos Kiki och barnen

Frukost dagen innan julafton

Sesamkyckling med pakchoi ris

Kyckling med kålsallad

Här träffades vi första gången