Köpenhamn!

Det har varit fina dagar för det mesta hemma, ibland får vi en molnig dag med regn men sedan har solen kommit tillbaka igen.
Jag tycker sommaren vädermässigt har varit precis som jag vill ha den, lagom.
Den här helgen har jag och flickorna varit i Köpenhamn eller rättare sagt vi är där nu. Söndag morgon och vi ska leta upp en god brunch innan vi åker hemåt. 

Igår åt vi lunch i Nyhavn där vi också bor och gick lite i affärer, vilade på hotellet och på kvällen blev det en längre promenad än vi tänkt då det var omöjligt att hitta bord någonstans, allt var fullt. Slutade med att vi åt på en pizzeria, pizzorna var gjorda på tunnbröd, ingen favorit.

Senaste veckorna har varit lugna, jobbat typ varannan dag men de soliga dagarna är ju alltid lugna. Vi ska börja arbetet med att anställa en ny frisör och renovera salongen. Kristin har ju lämnat pro clinic nu så nu är det väldigt tomt där hon hade sina saker. Men det blir roligt att fixa iordning.

Haft ett par middagar hemma och även ätit ute, gillar att gå till station Linne och äta något, fint att sitta där på sommarkvällarna.

Har fortsatt att simma en gång i veckan, tycker verkligen om den stunden och när det varit varmt har jag legat i solstolarna en stund innan jag åker hemåt igen.

Lagt mycket tid på mat i sommar, mycket thaimat och fisk i olika varianter. 

Nu har jag haft Tage denna veckan, det är lite jobbigare att ha honom när det är varmt, lägenheten är inte så stor och han går ut och in på balkongen på natten. 

Nu ska vi duscha och göra oss iordning, äta frukost och i eftermiddag åker vi mot Göteborg igen.
(null)

Nyhavn

Så lite hämtmat ibland

Lax med räksallad och chilimajonäs

Kyckling serverad i pak choi med bakad majs

Kyckling med kokosmjölk och sötpotatis

Godnatt