Morgonstund har…

Ännu en nattlig promenad , eller promenad är fel, kissa Tage i pyjamas är rätt. Klarvaken såklart och jag sov ju så gott. Tur att jag väldigt sällan har någon tidig kund, däremot jobbar jag ju längre på eftermiddagen. 

Haft en väldigt lugn helg, jobbade lördag och sedan träffade jag Linn och Hanna och åt lunch. Haft Tage denna helgen och då blir man ju mer begränsad. Igår var jag på valhalla badet. 

Gjorde en gryta med fläskfilé igår, mango chutney, sambal oelek och riven vitlök. Kokade länge i oxfond och grädde och creme fraiche. Delade majs i mindre bitar som jag stekte och karamelliserade. I lördags åt jag ryggbiff med sötpotatis och gjorde tzatziki för första gången på säkert ett år. 

Idag är det måndag och jag ska äntligen till frisören , mitt hår är alltför långt och lite slitet. Ska klippa det en bra bit.

Veckorna går så fort, i helgen ska Linn, Tage och Vegard till stugan i Norge. Långt att åka, primitivt men de älskar att vara där. Lugnt, tyst och Tage har inget koppel på flera dagar.

Linn rekommenderade en ny bar och ett lite godare mellanmål som jag köpt på mig och som jag kan ha när sötsuget smyger på.

Nu släcker vi här igen och kan ta det lugnt imorgon då vi just varit ute.
(null)
Har alltid färska blommor hemma


(null)

(null)

(null)
Min nödgömma


(null)
Så trött blir man när man är ute på natten