Godmorgon Billdal!!

Vilken vacker morgon vi fick, var ute tidigt och gick i skogen, så skönt att gå på gnistrande frost och det var helt tyst och stilla. Såg några råddjur och flera spår från vildsvinen som vänder marken upp och ner, de är så skygga dock att det enda man får se är deras verk, aldrig dem själva.
 
Ledig förmiddag för jag väntar på möbelleverans till Linn, måste vara hemma mellan 9-13 och fördiver tiden med att göra musli, det går fort och lätt men om det blir så mycket billigare än den man köper är osäkert, godare blir det i alla fall.
 
Nu har jag arbetat hela dagen och tränat med min fina kompis Camilla, kanske blev det inte så mycket träning men väldigt mycket prat om livet, bra vänner är värt så mycket.
 
Musli:
 
3 dl havreflingor alt havregryn
2 dl hackade hasselnötter
2 dl solrosfrö
2 dl pumpakärnor
 
2 dl linfrö
2 dl kokos
1 dl chiafrö
 
5 msk vatten
3 msk olja
3 msk flytande honung
 
 
Lägg havreflingor/gryn, hasselnötter, solrosfrö och pumpakärnor på ett bakplåtspapper på en plåt. Ställ in i ugnen i 20 minuter, i 200 grader, häll på en blandning av vatten, olja och honung och låt stå några minuter till.
 
Lägg ihop detta med linfrö, kokos och chiafrö, bevara muslin i burk med tätt lock.