Sommaren är på väg

Vilken fin helg vi fick, strålande sol och varmt. Vi har suttit mycket på balkongen, igår åt vi frukost där och jag fick världens godaste varm macka serverad. 

Vi älskar pizza och Linn rekommenderade ett ställe nära oss där man köper pizza i slice och tar med sig, det finns några sittplatser men tanken är nog att hämta hem. Så god den var, längtar redan efter nästa gång. Vi köpte pepperoni och tog med oss till Seminarieparken och åt på en bänk, så mysigt. Pizzabar på Olivedslsgatan var det.

Tage har varit här en vecka och som vanligt vaknar han kl 05, vi går ut med honom och båda blir klarvakna. Ringde veterinären igår och ville få ngt som han kunde sova på lite längre men nejdå, fick såklart ingen hjälp. Vet inte när jag sov längre än till 05 för kroppen är så inställd på det att inte ens på helgen kan jag sova längre.

Var hos mamma i veckan som vanligt, hon blir alltid så glad när vi kommer, som om hon inte sett oss på ett år. Sorgligt att hon inte vet vem vi är men mycket kärlek finns det i henne.

Det ser ut att bli en fin dag idag också, hinner nog ta en promenad med Tage i Slottskogen innan jobbet. Kanske vi hinner träna ett par gånger den här veckan. 

Hanna och jag var i Ullared i fredags, det var länge sedan jag var där och vi hade en väldigt mysig dag. Bara att få åka bil ihop och sitta och prata älskar jag. På hemvägen stannade vi och åt thaimat. Sedan var det väldigt härligt att komma hem till mina killar.

God middag på en torsdag

Älskade mamma, samlar alla bilder på dig

Godaste frukosten