Godmorgon!

Klockan är 4.30 och jag hör hur Tage börjar vakna, kliar sig lite och dricker vatten och går runt. Innan han kommer in till oss skyndar jag mig upp, jag vill inte att han ska väcka Mikael men det gör han såklart. Tar snabbt på mig en tröja och så går vi ut, en fem minuters kisstur är det enda som behövs och sedan sover han hela förmiddagen. Skönt att någon får sova iaf.

En ganska hektisk vecka på jobbet, kommer inte ihåg att det brukar vara såhär precis innan många går på semester men det är bara roligt.

Middag för Mikaels kompisar i måndags, de ville ha thaimat så det gjorde jag. Även om jag inte var med på middagen utan kom från jobbet senare så hade vi en väldigt mysig kväll. 

Igår var Mikael borta och jag jobbade kväll, sedan gick jag till Linn och hämtade Tage som ska vara hos oss några dagar nu. 

På lördag kommer Kattis och Toni hit på middag, längtar efter dem, när jag jobbade på gymmet sågs vi nästan varje dag men nu blir det långt mellan gångerna, tyvärr. 

Snart är juli månad här och nedräkningen inför Rhodos börjar på riktigt, även om vi bor ihop och ses varje dag längtar jag så mycket efter att få vara med honom dygnet runt i en vecka. 

Nu ska jag snart äta frukost och hinna tvätta fönstren innan jag åker till jobbet. Ha en fin onsdag!
Kyckling i grön curry

När vi köper godis ihop blir det en bra blandning, när Micke köper själv blir det mindre bra

Vackraste buketten