Tacopaj och mannerströms havreflarn!
Vilket väder denna söndag bjöd på, åkte till Stadium och fick äntligen tag i lite skidkläder till Linn, får låna lite och köpa lite så att hon blir nöjd.
Efteråt blev det en sväng till gymmet för träning med vår favorit instruktör Malin, 75 minuter rolig träning. När jag kom hem gick jag en sväng med Wilma, tror jag var den enda människan i Billdal i snöovädret.
Till middag idag blev det tajopaj, gott med sallad till.
Tajopaj för ca 6 pers:
500 g nötfärs
1/2 lök
2 paprikor i olika färger
tacokryddor
1/2 burk krossade tomater
200 g philadelphiaost
2 dl riven ost
Gör så här:
Stek köttfärsen och häll på kryddorna och sedan de krossade tomaterna. Häll i ugnsfast form, hacka lök och paprika och lägg över köttet.
Klicka små klickar Philadelphiaost och strö över riven ost, gratinera i 225 grader i ca 15 min tills allt fått lite färg, philadelphiaosten smälter inte helt men det gör inget.

Innan den stått i ugnen!

Färdig och klar att äta!