Godaste kycklingen!

Skön söndag, la oss sent i natt så sov en stund i morse, senare åkte vi till gymmet och tränade. Sista semesterdagen för min man men vi tjejer har en vecka kvar men när
vädret är såhär tråkigt kan jag lika gärna gå in och jobba ett par dagar.

Gjorde så god middag ikväll, ni måste prova det, vi åt detta med Klyftpotatis!

Kyckling med citron och parmesan:

4 kyckling filéer
1 gul lök
2 vitlöks klyftor
5 soltorkade tomater
1/2 dl hackad persilja
Svarta oliver
2 dl riven parmesanost
5 dl grädde
2 dl smörstekta kantareller
Skal och saft av en citron
3 tsk torkad rosmarin
3-4 msk koncentrerad kyckling fond
Salt
Svartpeppar

Gör så här:

1. Dela varje kyckling filé i tre delar, salta och peppra och stek i smör, hacka lök och vitlök och fräs i lite smör, lägg detta i en tjockbottnad kastrull och häll på grädde och fond.

2. Riv citronen men spara raspet och pressa bara i saften, hacka tomaterna och tillsätt dem med salt, peppar och rosmarin! Stek svampen och lägg i grytan.

3. Låt allt puttra i några minuter och rör sedan i oliver, citron rasp och riven parmesan, lägg upp och strö över persilja!

Godaste grytan på länge!