Året är till ända!

Så var 2012 snart slut, det har som alltid varit ett år fyllt av glädje och sorg. Vi har mist någon som stått oss nära och vi har fått nytillskott i livet, någon har insjuknat i allvarlig sjukdom och någon har tillfrisknat av samma sjukdom.

Livet är ofta en kamp och få saker kommer gratis, desto större värde sätter man på sådant som det inte finns pris på, som kärlek, vänskap och frihet.

Jag har fått nya vänner som kommit att betyda mycket för mig och jag har haft förmånen att genom mitt arbete träffa fantastiska människor.

Framför allt har min familj inte varit utsatta för några hemska, oväntade tragedier, inga livshotande sjukdomar eller olyckor.

Våra barn har växt upp och blivit fantastiska tjejer, starka, stolta och ödmjuka har de blivit ett år äldre.

År 2012 bjöd på många tragedier i världen, fattigdom, krig och epidemier av olika slag, vi har lärt oss att jorden går inte under, domedagen har inte kommit än trots att många trott så.

Nu när vi sitter här, boende på hotell med många vänner för att fira årets sista dag tackar jag allra ödmjukast för allt jag välsignats med i livet och ser fram emot morgondagen, den första dagen på året. GOTT NYTT ÅR!!

Dan före dan!

Imorgon är det årets sista dag, tid att sitta ner en stund och fundera över året som gått. Vad har hänt? Roliga saker, tråkiga saker och oväntade saker? Både i vår närhet men också i världen. Ute öser regnet ner men jag måste ut och köpa lite grejer inför imorgon. Mina underbara föräldrar har gett upp sina nyårsplaner för att istället checka in hos oss och vara hundvakt åt båda hundarna, därför fixar jag och Kiki middag med mat och dricka.

Ska försöka hinna med ett lugnt träningspass, är lite förkyld men inget att skylla på. Idag är det helgrått ute men igår var det sol i några minuter så då var jag vid havet en sväng.

En bra deckare är inte fel😉

Det är ganska sällan jag ser en hel film, sällsynt att jag orkar följa en serie och otänkbart att se en hel gala eller konsert, kan helt enkelt inte sitta still så länge. Men är det en bra deckare är det en annan sak, ikväll går det en norsk med kriminalinspektör Cato Isaksen och jag har läst alla böcker och tycker de är riktigt bra. Därför får disken vänta en stund tills de hittat mördaren.

Tack min fina familj för ikväll!!