Min räddning, botox!

Det är nästan precis två år sedan jag började med botox, det var Johanna Toftby som också haft hemsk migrän som rekommendera det och som också gick till neurologen Håkan Löfving. Håkan är otroligt duktig och hade under en tid behandlat Johanna med bra resultat. Det tog några månader innan de riktiga resultaten kom men sedan blev jag i stort sett besvärsfri och har knappt haft migrän alls sedan dess, inte ens vanlig huvudvärk!

Idag har jag fått mina injektioner och jag gör detta var tionde vecka. Det svider till lite i sticket men det är det värt. Lite blåmärken kan man få men inget som man inte kan sminka över.

Annars gick jag direkt till jobbet och arbetade hela dagen, köpte med thaimat och åkte till träningen med Kattis. 

Långa dagar blir det, imorgon är också galen men sedan lugnar det sig ett par dagar. På fredag ska jag ut med mina kompisar och  äta middag, kul!

(null)

(null)

Bästa fläskfilé formen!

Idag hade jag en ledig förmiddag, Hanna hade beställt en matta som skulle levereras och jag passade lämningen. Skönt med lite ledigt, gick en fin promenad med Tage och när jag sedan jobbat på eftermiddagen gjorde jag mina naglar och sedan tränade jag. Dåligt pass med bara massa prat, gillar verkligen det sociala men ibland blir det lite mycket.

Till middag blev det enligt Linns önskan, fläskfilé med champinjoner, lök, paprika och vitlök. Denna måste serveras med pommes frites, påminner om när barnen var små och ALLA åt kött, det känns väldigt länge sedan!

Imorgon ska jag in och få mina botoxsprutor, ibland blir jag lite trött av em men för det mesta märker jag ingenting. Bara skönt att få det gjort.

(null)

Pasta med oxfilé!

Köpte bra oxfilé billigt på Coop idag så det blev en god pasta till middag! Jag hämtade Linn på jobbet och handlade och åkte hem, det är verkligen höst idag och man vill bara dra täcker över huvudet tidigt.

Här kommer receptet på en riktigt god pasta till 4 personer.

Pasta med oxfilé:

3 hg strimlad oxfilé
3 salladslökar
1 röd paprika
1 röd chili
2 vitlöksklyftor 
2 msk dijonsenap
4 dl matlagningsgrädde 
2 tsk soja

Stek den strimlade oxfilén och strö på flingsalt och svartpeppar så köttet får fin färg. Hacka vitlök och chili, strimla paprika och salladslök och stek ihop detta med köttet. Tillsätt sedan grädde, dijonsenap och soja och låt puttra en stund.

Servera med färsk pasta och riven parmesan.

Enkel pasta med godaste köttet!