Sommarfisk!

Vilken fin dag det har varit, äntligen kan man få lite sol på kroppen. Jag har gjort massor av ärenden, betalat räkningar och hängt i solen en stund. Var och köpte fisk i fiskbilen och gjorde en riktig god middag som passar på sommaren.
 
Torskrygg med basilika och parmesantäcke, 4 pers:
 
4 torskfiléer
4 dl creme fraiche
1 1/2 dl färsk riven parmesan
1/2 pressad citron
1 dl färsk, hackad basilika
salt
peppar
 
Gör så här: lägg fisken i en ugnsform, salta och peppra. Blanda ihop creme fraiche med riven parmesan, pressad citron, hackad basilika och salt och peppar. Klicka blandningen på fisken och ställ in i ugnen i 200 grader i 20 minuter, servera med potatismos och citron.
 
God fisk en tisdag!

Nu blir det sommar!

Jag har förberett oss för värmen, gjort isbitar och lagt iordning solstolarna, plockat fram solkrämer och rakat benen, så kom igen nu!

Annars har dagen bestått av sjukhusbesök, arbete, middag med mamma och lugna promenader, kroppen är fortfarande lite trött efter magåkomman.
Familjen är uppe i fjällen i Norge så jag och Wilma är ensamma, skönt men ovant!


När kommer sommaren??

Sitta nere vid havet på morgonen och kvällen, sola på altanen, äta frukost ute och tusen andra saker som hör sommaren till, så vad händer? Var är den?

Idag har vi varit på sjukhuset hos pappa, jag har alltid tyckt så illa om sjukhus, hatat att behöva gå hit och tyckt illa om hur det luktar och alla
som går omkring med sina sjukhuskläder verkar så bestämda. Men efter några besök vänjer man sig, jag börjar förstå att det är spännande  att arbeta i en sådan här speciell och händelserik miljö.

Magen är fortfarande i obalans och det enda jag äter är flytande med undantag för lite små rätter och frukt och bär, jag är stark för övrigt så snart är jag på banan igen!!