Akupunktur!!

Imorgon ska jag börja på akupunktur för min nacke, jag har fått nålar många gånger förr men det var flera pr sedan. Är man duktig på att sätta så kan man få mycket hjälp av detta så frågan imorgon blir, vet de vad de gör?? Wilma
har fått på sig en halsduk och går runt med den på sig, det är antagligen gott och varmt!!

Min lilla tant!!

Snart är det ledigt!!

Nu är det dags att titta på sommarsemester, vi planerar att åka till Frankrike och Vence, där har vi spenderat många somrar när vi var yngre och nu är det dags igen, vi åker alla tio och håller på att leta efter hus nu.

Har haft en lång dag på jobbet och nu ser vi på tv, efter att det slog över till sommartid är jag så trött på eftermiddagen men pigg på kvällen!

Vi har ätit sallad till middag, med gott bröd och kyckling blir man mätt men inte så tung som när man äter kött eller pasta!!


Blåbärsbullar med riven vit choklad och smuldeg!

Efter att ha varit på gymmet åt vi middag och sen bakade jag bullar, på Bärnarps café finns en bulle som jag älskar, det är en blåbärsbulle med topping av smuldeg. Har tänkt länge att jag skulle försöka kopiera den och så blev det idag, rev vit choklad ihop med blåbärssylten som fyllning! Jag gjorde vanlig kardemumma bulldeg och toppade med vispat ägg som vanligt men avslutade med att smula över mördeg, blev så otroligt goda!!

Jag älskar verkligen bullar, kanel, socker, blåbär eller nutella spelar ingen roll men de får gärna vara lite på gränsen till färdiga, gillar när de är lite degiga.Inte mycket som slår varma bullar!!