Söndagsmiddag!

Söndagen har gått i samma takt som den brukar, ligger lite längre på morgonen, min man köper frallor och vi äter frukost! Sedan tog vi bilen till Särö där vi tog en promenad. På eftermiddagen tränade jag power och åkte hem med Linn. Pratat länge med Hanna på Face time, fantastisk sätt att hålla kontakt med den man älskar, Ibland om längtan är stor kan det bli jobbigt att se varandra men för det mesta är det väldigt bra.

Nu har vi ätit en god söndags middag med kyckling lindad i parmaskinka, gratäng och kantarellsås.

Ska se lite på tv och sedan lägga mig i tid!God dessert/mellanmål!

Veckan närmar sig slutet, jobbat halva dagen i dag men imorgon är jag ledig! Tränade en snabbis i samband med att jag hämtade Linn men tröttnade och åkte och handlade istället.
 
Vi skulle ha torskrygg och blomkålsris men efter att ha stött på en väldigt nonchalant fiskgubbe vägrade vi köpa fisk och den goda middagen försvann. Ersattes med tacos, också väldigt gott men lite enklare.
 
Linn äter Chiapudding flera gånger i veckan, har alltid tyckt att det ser lite ogott ut men ikväll testade jag ett recept med lite lakrits i, det var faktiskt riktigt gott ihop med jordgubbar och hallon. Kan nog bli ett populärt mellanmål för mig också.
 
Chiapudding med lakrits toppad med hallon:
 
2 dl kokosmjölk
4 msk chiafrö
1 tsk vaniljpulver
1 msk lakritspulver
2 dl färska hallon
 
Blanda kokosmjölk med chiafrö, vaniljpulver, lakritspulver och 1 dl av hallonen, mixa ihop. Ställ i kylen och rör en gång efter fem minuter för att slippa klumpar. Häll upp i serveringsglas och låt stå någon timma eller över natten. Dekorera med bär.
 Middag med vänner!

En hektisk dag med jobb, läkarbesök och aw på stan med goda vänner, först tog vi en drink på Drinks 20 och sedan middag på Pasta etc, måste verkligen säja att det var god pasta och pizza. Pastan var perfekt kokt och massa olika smaker gjorde att den verkligen toppade min pasta topp tio. 

Bäst av allt ikväll var att få vara med dessa fina vänner och diskutera livet ihop!

Wilma var inte riktigt nöjd med att bli lämnad ensam ikväll, såg så besviken ut när vi gick och tänkte nog, " det är ju fredag kväll, ska ni lämna mig?"