Middag på caleo!

Det brukar aldrig vara det bästa att gå ut på fredagar, man är trött efter arbetsveckan och det enda man vill är att sitta i soffan o se på tv. En middag på Caleo däremot funkar alltid, som de flesta andra kvällar står Costas leende i dörren och välkomnar alla, alltid beredd med ett handslag eller en kram, här kan man inte boka bord men att vänta en stund i baren gör inget. Det bästa är maten, vällagad och god men också vackert upplagt.

Kiki och jag firade Pia som fyllt år, det var en mysig kväll och vi har skrattat i flera timmar.

Caleo bjöd oss på vin
Riktigt god middag
Pia som alltid är lika snygg

Ett pusslande!

Hanna och Linn är duktiga med att ta hand om Tage, jag jobbar och kommer hem en stund då och då. Idag hade jag massa grejer att fixa i Sisjön så jag var tvungen att vara borta ett par timmar och då blir det långa dagar för tjejerna för Tage är ganska krävande och vill gärna att man leker med honom emellanåt.
 
Nu jobbar jag kväll och ska tillbaka till jobbet, ingen träning idag men imorgon tränar jag med Camilla.
 
 
Trygg famn
 

Lugnet närmar sig!

Trots att jag inte ska ha någon längre semester i sommar känner jag av lugnet som närmar sig, det är mindre att göra på jobbet och så ska det vara. Jag kommer jobba några dagar i veckan och vara hemma resten, den här sommaren blir i Billdal för det är svårt att åka ifrån Tage.

Det enda som är jobbigt med att vara i mitt arbetsrum på sommaren är att det är
så varmt, svårt att jobba med långbyxor så brukar ha vit kjol i juni och juli.

Nu har vi varit i Linns lägenhet och haft med mamma och pappa, vi hämtade mat på Mikado och åt hos henne, mysigt. Tage fick vara i stan för första gången, gå på Linnégatan i koppel. Om man söker kontakt är det bra att ha en söt valp, många stannade och ville hälsa på honom.

Hörde precis nu den fruktansvärda nyheten att Mikael Nyqvist lämnat livet, denna trevliga, sympatiska, charmiga, livfulla människa har förlorat kampen mot cancern och det känns ofattbart, han var så levande! Mina tankar går till hans familj.💕

Stör inte mig med foto nu