London by night!

Det är så vacker här med alla ljus och julsaker, man blir nästan lite rörd av att gå med sin familj och vara på semester tillsammans.

Good night!!

Konstigt hur några timmars vila kan få en pigg på att lämna det sköna hotellrummet och gå ut i det kalla London igen. Vi tog en promenad i området här vi bor, på alla café där vårt hotell ligger röker folk vattenpipa, rök och en speciell söt doft ligger runt husen.

Ska försöka lägga oss tidigt så vi kan komma upp och ge oss ut och slåss med alla julklappssugna människor. Godnatt!!

Härliga London☺

Första dygnet är gjort, gått i åtta timmar med ett par avbrott för mat och dricka.

Här finns inget att klaga på, vi bor jättefint och går in till Oxford street på tio minuter. Frukost åt vi på ett jättemysigt ställe som serverade allt från pannkakor till ägg och bacon.
Vi åt lite av varje och blev redo att shoppa, en och en halv timma inne på Victoria Secret blev det, min man tröttnade och satte sig på en pub en stund, tills det var dags att betala. Det var otroligt mycket folk på gatorna och till slut blev man yr i huvudet, julhandeln har börjat och det är tomtar och granar överallt, riktig julstämning.

Vi fick med oss Picadilly Circus och lyssnade vid speakers corner, imorgon ska vi till Big Ben och London Eye. En sväng på Harrods ska vi också. Nu blir det ett par timmar på hotellet, sjukt trött i benen.