Sista rummet

Fy vilken jobbig dag, för det mesta har jag kunder med muskelskador men allt oftare är det människor med olika cancerdiagnoser som behöver lymfdränage eller hjälp med att öka cirkulationen.

Idag fick jag en fråga om jag kan tänka mig att utföra behandling på ett hospice, först tänkte jag att nej det gör jag inte men samtidigt vet jag att jag kommer att göra det. Det är en kvinna som står mig nära och som jag behandlat många gånger genom året och jag kan aldrig svika henne.

Ja, ikväll har jag, Hanna och Linn gått en promenad med Wilma i 90 min, har gått med "Easytone" i flera dagar nu så vaderna är väldigt ömma.

Gjorde favvomiddag, parmesankyckling med couscous och sallad samt kall sås.

Parmesankyckling 3 pers

4 kycklingfiléer
2 dl riven parmesanost
1 ägg
Salt, peppar och torkad basilika.

Dela varje kyckling i fyra delar, vispa upp ägget och doppa kycklingbiten där i och sedan i den rivna parmesanen. Salta och peppra och strö över lite basilika. Stek försiktigt tills de fått fin färg.

Naanbröd och rågbröd

En ganska tråkig dag med jobb och behandlingar som går på rutin, ibland vill man bara ta av sig jobb klädena och stänga dörren och gå hem. Sätta sig på verandan och läsa en bok, baka en kaka eller faktiskt sova middag.

Nu ikväll tog Kiki och jag med oss tjejerna och åt middag på "tre indier". Indisk mat när den är som bäst. Det blev Tikka masala med raita och naan bröd.

När vi kom hem gick jag en promenad och bakade sedan ett rågbröd. Det är ungefär samma som jag brukar göra och receptet finns här sedan tidigare.


Var det sommaren som kom och gick?

Så var det kallt igen, termometern kryper ner mot åtta grader och jag funderar på att ta fram min tunna dunjacka igen. Hade älg besök på
tomten igen, det är ganska sjukt att se ett så stort djur så nära.

Jobbade sent och därför blev det sen middag, torskrygg med potatismos, bacon och skirat smör.