Det var den helgen!

En fin helg, underbart väder! I lördags tog vi med mamma på lunch på Sociale, väldigt mysigt. Simmade i fredags, promenerade till  valhalla, simmade 13 längder i 50 meters poolen och gick hem. Bra träning men mina diskbråck tyckte inte helt om det, svårt att gå någon längre sträcka på lördagen men olly och jag körde ett sent pass på gymmet iaf. 

Idag har jag varit på Mio, köpt ny matta till sovrummet och nya rödvinsglas, inte för att jag har druckit ett glas rött vin i livet men man måste ju ha det hemma.

Flickorna och Vegard är fortfarande ute och reser, de har varit på ett magiskt bröllop i Toscana, ett minne för livet. I tre dagar bodde de ihop med över hundra gäster på vad som ser ut som ett fantastiskt ställe. 

Tage har varit hos mig över en vecka nu och det har gått väldigt bra tills ikväll då han spydde ner min fina vardagsrumsmatta, den är 3x3 meter så inte ngt man rullar ihop och tar under armen till kemtvätten. Nu är klockan precis 00.00 och vi har redan varit ute två ggr senaste två timmarna! Med andra ord lite dålig i magen. Stackars Tage och mig.

Ikväll åt jag ris och indisk köttfärsröra! Så gott! Tomatsallad med koriander till. Jag älskar ju koriander.

Nu säjer jag godnatt, hoppas vi får sova för jag ska upp tidigt!
(null)