Påskafton i London!

Ja, vi kom iväg till London i morse, allt gick bra och vi träffade Hanna på hotellet, som vi väntat på varandra. Underbart att få krama henne hårt. Vi har gått i affärer och ätit hela dagen, kom tillbaka till hotellet klockan 20 och då var vi trötta i fötterna. Vi åt middag på Princi som är en italiensk restaurang, känd för sina tjocka pizzor, de var väldigt goda. 
Nu har vi varit i en känd mataffär som heter whole foods Market och säljer massor av underbar mat, vi köpte med oss allt möjligt som falafel och parmaskinka och parmesan, nu ska vi till rummet och äta och sedan lägga oss. 
London är en hektisk stad med massor av turister som är lite halvgalna, man blir lätt trött i huvudet och fötterna av allt! Det bästa med dagen är att vi är tillsammans och fått träffa Hanna!❤️

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skulle ju vara i London!

Tränade ett snabbt pass i morse, besökte pappa med Linn och åkte sedan hem och packade. Vårt plan till London skulle gå 18,45 och då vi för första gången någonsin åkte med Ryan Air skulle man vara där två timmar innan avgång. När vi gick på planet tog det tid innan något hände, vi satt med bältena på och fick till slut veta att det brann på Stanstedt flygplats. Efter 2 1/2 timma i planet sa de att planet var inställt och möjligtvis skulle gå imorgon. Vi blev såklart jättebesvikna, hade ju sett fram emot att träffa Hanna, sent på kvällen fick vi tag i två nya flygbiljetter med British airways, det blir en dyr resa detta, förhoppningsvis får vi lite pengar tillbaka från Ryan.
 
Så tidigt imorgon gör vi ett nytt försök att ta oss till London, tills dess njuter jag av att sova i min säng och ha lagat thaimat som vi ätit sent. Livet spelar en spratt ibland och ofta har det som händer en mening, kanske detta också.
 
Kyckling med lime, chili och cashewnötter!

Skärtorsdag!

Idag började jag jobba klockan åtta och arbetade i ett till klockan tre, en ny kund i timman, ganska jobbigt. Men nu är det påsk och ledigt i många dagar, Efter jobbet tränade jag och handlade, Linn och jag åker med handbagage så det är inte mycket att packa. Vi åker imorgon kväll så hinner med ett träningspass och ett besök hos pappa.

Till middag åt vi lite påskmat, ville inte göra någon stor middag så det är gott med plockmat.

(null)