Helgen kom ändå!

Veckan har varit lång och vi har gjort så mycket, mest har det varit för Linns skull, mycket ska fixas innan man flyttar. El, bredband, försäkring och andra saker man inte tänker på ska fungera när hon flyttar in, det kostar pengar och tar tid. Hon har också beställt lite möbler på ELLOS, jag älskar detta företag som har allt och levererar snabbt. Det är ofta de har rabattkuponger och bra erbjudande så jag köper nästan något varje månad.
 
Idag har jag arbetat eftermiddag och när jag kom hem hade Linn gjort pizzor med tortilas, jättegott med parmaskinka och ruccola, snabbt och enkelt.
 
Imorgon har vi middag här så jag har förberett förätten, skalat räkor och kokat soppa, nu har vi sett lite på Skavlan och ska snart lägga oss, både Hanna och jag har långa arbetsdag imorgon och Linn ska plugga inför en tenta.
 
Den här dracks upp av törstiga ungdomar, länge sedan man tog sig en tequila.
 

När du är hungrig på något gott, snabbt!

Häromdagen testade jag Knorrs snabbrätter för två personer, de finns i fyra olika maträtter och varje förpackning innehåller kolhydrater och alla kryddor som behövs. Det man behöver tillsätta är tex kyckling och grönsaker. De går snabbt att tillreda, på bara 30 minuter är det klart att servera. 
 
Häromdagen åt vi Tikka Masala och idag blev det Green curry, båda rätterna smakar underbart och på detta enkla sätt kan man äta indisk mat ofta. Det var också så lätt att tillaga så jag ska sända med Linn ett par olika paket att ha i nya lägenheten. Vi var tre personer som delade på ett paket och det blir en billig middag.
 
 
Knorr Middags-kit är ett sponsrat inlägg!
 
 
Tikka Masala
 
 


Länktext

Vackra tallrikar!

Länge har jag letat efter mattallrikar med ett litet hål i mitten, perfekt till soppa och pasta men också till desserter. Jag har varit i varenda affär och letat på internet och frågat runt, utan resultat. Tills jag igår fick de finaste i födelsedagspresent, Linn hittade dem på Josefsson och tipsade sin pappa som köpte dem.
 
Ikväll har vi ätit couscous sallad med kyckling och parmesancreme och tallrikarna är nu invigda.
 
Den leidga tid vi annars har går till att köpa saker till Linn, det är en del som behövs när ett hem ska skapas, bara köksgrejer som bestick, kastruller och basvaror måste ju finnas. Möbler får komma efterhand, hon är noga med varje sak som köps, hellre lite saker bara de känns rätt. Det är en spännande tid för henne, kommer själv så väl ihåg min första lägenhet, jag bodde i trappuppgången brevid mormor så det var tryggt, däremot låg lägenheten på Wieselgrensplatsen där inbrott i affärerna på torget var vardag. Inte det bästa området kanske men jag var så lycklig över min lägenhet.