Middag med tjejerna!

Jag har varit ensam nästan hela helgen, alla har varit borta och jag och Tage har fått ta hand om varandra! Det har gått bra förutom att jag ramlade i skogen igår och stukade foten, det är inte direkt första gången detta händer och mina ligament är nog riktigt uttänjda. Den svullnade rejält och blev blå/svart men jag klagar inte, finns alltid någon som har det värre!

Ikväll har jag och några kompisar varit ute och ätit, vi var på Magic Flamingo på Linnégatan! Vi åt tapas på spanskt och japanskt sätt, det var så gott, längtar redan tillbaka till den goda maten. Deras churros med kolasås, vaniljglass, kokosflingor, nötter och chokladsås var helt magiska!

Nu har vi en ny vecka på gång, två veckor innan semestern börjar, ska kämpa tills dess. Sedan ska jag ligga i en solstol tills någon välter mig, ska bara läsa och lyssna på poddar!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Fredag💗

Det är något speciellt med fredagar, en skön känsla bara, jag tränar som regel yoga på eftermiddagen och sedan åker jag hem och lagar middag. Det är bara jag och Linn hemma i helgen och Linn gjorde middagen idag, gnocchi med bacon, ruccola, pinjenötter och parmesan, så gott det var. Hanna kom hit en sväng och sedan körde jag hem henne efter Idol.

Imorgon tänkte jag gå på bokmässan, det är ju så mycket folk men brukar gå en sväng så vill inte hoppa över det!

Ska köra Linn tidigt till jobbet och tänkte åka direkt till gymmet och köra ett pass, sedan åker jag och hälsar på pappa!

Godnatt!

(null)

Ändå roligt att fylla år!

Det är lite ångest att fylla år, att ytterligare ett år passerat men alla hälsningar, meddelande på fb, presenter och kärlek gör att det går väldigt bra. Det är en dag då ens ego verkligen boostas! 

Jag fick underbar frukost av Linn, Hanna gav mig den finaste presenten, ett par AirPods, något jag inte ens velat önska mig för de är så dyra, de köpte hon själv, så glad och tacksam!

Ikväll har vi varit på Cyrano och ätit middag, god mat och ett väldigt litet glas cava blev det. Imorgon är det fredag och efter jobbet ska jag gå på yoga som jag ser mycket fram emot!
(null)

(null)