Dagarna avlöser varandra!

Den här onsdagen började väldigt tidigt, åt frukost med en kompis på hotel Pigalle. Han hade varit där flera gånger och tyckte det var så bra och det var det verkligen. Kan rekommendera att sitta där vid brasan och äta en god, lång frukost, lyx!

Sedan var jag kvar i stan på lite små uppdrag, åkte hem en sväng och sedan till jobbet! Jobbade några timmar, åkte till torget och handlade och besökte pappa och sedan hade jag en kund till. Dagen avslutades i princip där den började, mitt i stan, tränade kettelbell på Kompassen. Behöver jag påpeka att jag är ganska trött nu💕

Imorgon blir det en lugnare dag hoppas jag, önskar också en helt annan temperatur, jag ogillar verkligen kyla.
Tage har varit och letat i lådorna, alltid hittar man något roligt!

MJ:s och Pigalle har samma ägare och båda hotellen är så fina!

Så var det måndag!

En ganska fullbokad dag med jobb, PT, jobb igen och allt vanligt som handling och sedan körde jag Hanna till jobbet, idag arbetar hon sin allra sista dag på SATS, vemodigt!
 
Vi firade lite i alla fall och åt frukt och choklad. Nu håller hon på som bäst med att packa ner sina saker inför London och jag har delade känslor. Älskar att hon vågar åka ensam till London där hon kommer utvecklas och bli ännu duktigare på engelska. Samtidigt som mitt hjärta gråter av saknad men jag ska hälsa på henne och jag vet hur fort tiden går så snart är hon hemma igen.
 
Nu ska jag lägga mig och läsa och försöka somna i tid, god natt!
(null)
 
 

 

Hemma igen!

Det är ju ändå skönt att vara hemma, bästa hotellsängen jag sovit i men inget slår den egna. Idag har jag jobbat länge och sedan åkte jag och hämtade Linn och Hanna för att besöka pappa men också för att handla grejer som Hanna ska ha med sig till London. Hon åker i helgen och det är galet  att jag inte ska få se henne på så länge. Linn och jag har bokat en resa över påsk och då ska vi besöka henne!

Annars har vi sett på Melodifestivalen och ätit middag hos kompisar, alltid trevligt att bli bortbjuden. Igår kväll var vi hos Kiki på middag, ett gäng tjejer som pratade och skrattade hela kvällen. Imorgon ska jag träna ett hårt pass, längtar efter att bli riktigt trött.

(null)

(null)