GOTT NYTT ÅR!!

Då var snart detta året till ända, idag har vi druckit champagne med snittar på eftermiddagen och nu har vi just kommit hem från middag på restaurang i stan.
 
På dagen gjorde vi iordning den kladdkakan som Hanna skulle ta med på sitt firande, det var en Rocky road kladdkaka med kolaglasyr, väldigt god när den dekoreras med marshmallows, jordnötter och Dumlekolor.
 
Nu ska vi snart gå upp på berget och se på alla raketer som ska avfyras.
 
 
Rocky road kladdis!
 
Gott Nytt År mina vänner!

Årets sista dag!

Sista arbetsdagen på detta året är över, ska bli skönt att vara ledig lite igen.

Ikväll har jag och Hanna bakat lite, hallongrottor, noblessekakor, chokladkaka och kladdkaka med Rocky road. Hanna ska ha lite med på sitt nyårsfirande imorgon.

Vi ska ha en lugn nyår med champagne med några stycken klockan 17, sedan middag på stan och vidare hem till Wilma! Men först blir det nyårsträning som varje nyår!Crossfit och sedan kycklinggryta!

Ännu en dag närmare 2016, en av de kallaste dagarna i år med ett par minusgrader. Jag har mest varit inne på jobbet men trevligt att slippa regn och blåst för en dag.
 
Linn och jag har tränat crossfit ikväll, jättebra träning med olika stationer, massor av roliga människor som regelbundet tränar detta och alla känner varandra.
 
Nu har vi ätit en god kycklinggryta med mango chutney, 
 
Enkel kycklinggryta, 4 pers:
 
4 kycklingfiléer
2 vitlöksklyftor
1 burk hela champinjoner
1 röd paprika
1 tsk sambal oelek
2 msk mango chutney
3 dl grädde
1 dl mjölk
en skvätt japansk soja
 
Gör så här::
 
Strimla kycklingen och paprikan, hacka vitlöken och häll av vattnet på champinjonerna. Stek svamp, paprika och vitlök i lite olja, ta upp från pannan och stek kycklingen klar, tillsätt svampblandningen och rör ihop.
 
Tillsätt grädde och mjölk, sambal oelek och mango chutney, låt koka ihop och salta och peppra och tillsätt soja för färg och smak. Servera med riven parmesan och hackad persilja.
 
 God middag en tisdag i december!