Mors dag!

Jag hyllar min mamma alla dagar, vi träffas flera gånger varje vecka, ibland bara korta stunder men det viktigaste är att ses, som tur är bor vi en kort promenad bort så jag kan svänga in på väg till jobbet.

Mamma är stark, tuff, ärlig, hjälpsam och en enorm hjälp för pappa. Hon sätter sig själv och sina behov åt sidan för att han ska vara nöjd, hon ställer alltid upp för oss när vi behöver henne och kommer gärna upp till oss om det är något vi vill ha hjälp med.

Så, grattis älskade mamma på den här dagen och alla som följer.

Mamma June!

En mysig dag trots skit väder!

Vädret ska inte avgöra om en dag blir fin eller inte och här har det regnat hela dagen så det gäller att inte tappa humöret!

Efter besök hos svärmor och en sväng på stan åkte vi hem, handlade med oss lite godis och frukt och i lägenheten vilade vi och åt innan vi ska vidare och träffa tjejernas kusiner och andra släktingar.

En juice för att hämta nya krafter blev det, vi var så trötta efter en stund på stan att vi bara ville hem!Framme i Oslo!

Vi kom iväg sent, så mycket som skulle göras efter jobbet innan vi lämnade Göteborg.

Fyra och en halv timma senare är vi framme, ett snabbt stop på Nordby center för att äta och köpa tidningar! Nu skulle det bli ett par dygn utan dator och tv så det är bäst att köpa lite och läsa.

När vi kom fram hade Vegard köpt pizzor från en pizzeria i närheten som gör de bästa pizzorna vi ätit, nu har vi suttit och pratat och haft så mysigt, skönt att inte kunna sätta på tv:n ibland.

Långa timmar i bilen!

Vi sov till åtta och gjorde oss iordning, därefter hämtade vi svärmor och tog med henne på saker hon tycker om, handla kläder och fika är populärt. Ett skolebröd med mjölk är ett måste.

Nu är vi på väg till ett regnigt city för att gå lite på Karl Johan och kanske en tur i Frognerparken.