Ledig måndag!

Idag är både jag och Linn lediga  (nästan, som massör är man aldrig helt ledig, det ringer alltid något akut) och började med att gå en promenad i parken med Wilma, sedan åkte vi till gymmet och tränade, Linn har haft ont i halsen länge så detta var första passet på ett tag. Hon ska ju springa Göteborgsvarvet så det gäller att löpträna. 
 
Vi handlade middagsgrejer till ikväll och åkte hem och gjorde smoothiebowl, så himla gott med bara nyttiga saker i, ett perfekt lunch och mellanmål.
 
Smmothiebowl, 3 portioner:
 
3 1/2 dl mandelmjölk
2 dl gröna, kärnfria druvor
2 dl färsk spenat
3 dl fryst mango
2 skivade, frysta bananer
 
Till servering:
 
kiwi i skivor
riven kokos
granola
några bananskivor
 
Mixa allt i en mixer, låt det bli en slät konsiatens. Servera med kokos och granola och skivad frukt.
 
 

Helg❤️️

Lördagsjobb och vanliga ärenden är avklarade och nu är det helg, ledig på måndag så det är bara roligt att jobba lördag. Idag var det jag och Kiki hela dagen ihop med massa trevliga kunder.

Nu har vi ätit tortillas med kyckling och mangosalsa och sett på Melodifestivalen, lite tjatigt med alla dessa delfinaler men det måste väl snart vara över.

Blev en kort natt igår så ligger på minus på sovtimmar, ska försöka ta ifatt ett par nu så god natt alla fina vänner.

Min fina syster💗💗

Äntligen helg!

Jag har längtar efter helgen, de långa veckodagarna gör oss trötta och fredagen är efterlängtad. Direkt efter jobbet åkte jag till Pernilla som bjöd mig och Kiki på middag, en väldigt god paj och sallad. Vi satt och pratade och hade så mysigt hela kvällen.

Ikväll är Hanna ute så det blir nog en sen natt😋, man får väl sova gott när man blir gammal!!