Då får vi fira lite!!☺

En bra fredag har det varit, efter att jag var med mina föräldrar och tittade på en lägenhet som de var intresserad av har det varit tre dagar med galen budgivning. Kiki har skött den och det har verkligen gått upp och ner men till slut fick de den och trots glädje är det nervöst när man förstår att man ska lämna sitt hus efter 20 år.

Ikväll kom de hit och vi åt räkor, lite glass med hallon och blåbär slank också ner, måste ju fira lite!

Hot, hot, hot

Vilken värme, kan bara vara ute på altanen korta stunder, när jag gick till jobbet tidigt i morse var det mycket svalare så jag tog långbyxor, big misstake, höll på att dö på mitt lilla rum.

Nu har jag gjort och ätit lunch, äggröra och bacon, en av mina favoritluncher, kanske inte jättenyttigt men det är så sällan att jag kan njuta när jag äter det!!

Nu blir det väl ändå fel???

Såg just på debatt, först handlade det om hetsen omkring kost och träning och alla artiklar som pumpas ut i media, Paolo Roberta var på sitt allra hetsigaste humör och gav inte någon chansen att argumentera emot honom, dramatikern Martina Montelius har dock skinn på näsan och kunde få fram sina åsikter trots att Paolo var som en iller på henne.
 
Den andra debatten handlade om en praktikant som vägrade ta den kvinnliga arbetsledaren i handen, Trollhättans kommun betalade ett skadestånd till den "kränkta" mannen. Hallå, är det någon hemma eller??? Vi skakar hand med varandra för att visa respekt och välkomnande, man blir lite rädd när man hör sådant här och att betala skadestånd är ju helt galet. Det är väl kvinnan som borde fått pengarna, hon blev väl kränkt om någon??
 
Det var en underbar kväll (före jag såg debatt) och jag åkte till Hovås badet och gick lite. Det var ljummet ute och här och var såg jag studenter i sina fina studentmössor, kvällen var deras och jag fick bara se på.