Lördagsmiddag!

Då börjar dagen ta slut, är lite mör i kroppen efter både träning och spa och nu har vi ätit middag och tittat lite på tv. Vi har pratat och skrattat så mycket, imorgon ska vi köra ett pass på utegymmet och sedan gå till spaet en stund. 

God natt, vänner! (null)

(null)

Sankt Jörgen spa!

Jag och Hanna och Linn är på Sankt Jörgen, vi har tränat ett pass på deras nya ute gym och nu är vi på spa. Lite folk och väldigt mysigt att vara här med flickorna. Vi ska äta middag i restaurangen och bara ha det skönt, kanske går vi en promenad senare, vi är ju nästan i mina hemmakvarter och jag visar gärna mitt gamla hus trots att de sett det förr. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

En grå start!

Igår efter jobbet åkte jag och köpte presenter till mamma, vi ska fira henne idag och vi gör det hos pappa så han kan vara med. Alla flickor följer med så det tycker han om.
Mamma var här igår kväll och vi åt lite små grejer och drack mousserat. Efter det gick jag en promenad vid havet, det regnade och var helt tomt på folk men så skönt att gå vid vattnet. När jag bodde i Skintebo gick jag och Kiki och hundarna alltid ut på en udde och igår gick jag en nostalgitripp därute. Tage är lös hela tiden och han är duktig på att komma när jag ropar.

Nu ska jag till gymmet och i eftermiddagen har Pernilla fått med mig på att springa runt Oxsjön, en utmaning att springa med henne.
(null)