Semestern är över!

Ganska skönt att börja arbeta igen, gillar ju ändå rutiner med jobb och träning och allt annat. Men värmen lämnar oss inte och det är en riktigt varm dag med runt 30 grader idag. De sista två dagarna har varit varma på jobbet också, mitt rum brukar vara svalt men nu blir det för varmt även där.

Åt god lunch igår med scampi och bruchetta, är inte så sugen på såser och varma middagar nu utan äter lite lättare.

Nu ska jag strax återvända till jobbet och sedan en sväng till pappa. 

(null)

(null)

En fredag med vänner!

Det är så lätt att göra saker ute när det är fint väder, nu är det grillförbud överallt tom på egen tomt men det finns så mycket annat roligt. Igår kväll träffades vi hos mig, ett gäng tjejer som drack vin och pratade. Sedan tog vi en taxi till stan och det blev en discotaxi med blinkande lampor och hög musik. Vi skrattade så vi fick ont i magen, vi dansade och sjöng i bilen och när vi till slut kom in till stan var vi helt slut, vi åt på Caleo och gick sedan runt till några andra ställlen. På hela kvällen var det taxiresan som var bäst. 

Idag har det kommit lite efterlängtat regn, jag har gjort köttbullar och potatismos, så gott. Ikväll gick vi med Tage runt amundön, en vacker runda speciellt en kväll som den här.

(null)

(null)

(null)

(null)

Sommaren tar aldrig slut!

Idag har det varit varmare än någonsin tror jag och imorgon ska det tydligen bli årets varmaste dag, sedan kommer nog det efterlängtade regnet.

Jag arbetade förmidddag och sedan har jag gjort lite ärenden och varit på gymmet, igår var mitt första pass med David på sex veckor och träningsvärken från helvetet har satt igång. Imorgon blir det ännu värre antagligen. 
Familjen är i en hytte i Norge och har det så bra, varmt är det så de försöker få Tage att tycka om att bada men han är lite feg, istället lägger de kylklampar på honom för att kyla ner honom.

Imorgon kväll ska vi äta på Caleo och först ska vi vara hemma hos mig och sedan till stan och äta middag. På lördag kommer alla hem igen!
(null)

(null)
Spanar efter fåren


(null)