Att fånga livet!

Mitt i vackraste sommaren nu, det har varit varmt så länge nu att man nästan välkomnar regnet, bara en dag med ösregn sedan kan det bli fint igen. Mitt sovrum är svalt, kan inte skylla på värmen för att jag sover för lite, somnar för sent och vaknar för tidigt, natt efter natt. Har väl aldrig prioriterat sömn men vet att 6 1/2 timma per natt är perfekt.

Det har varit en fin helg, varit i slottsskogen ett par dagar, promenerat ner till stan, köpt lite kläder, njutit av allt liv turisterna för med sig.

I lördags var jag på en underbar middag hos Markus föräldrar, åt sommarens godaste grill. Bästa köttet, äntligen fick jag grillad mat. Är så imponerad av hur den här fina familjen sluter upp runt Markus och hjälps åt med allt han behöver. Så han själv då, denna kämpe, strålar av vilja, han ger sin sjukdom en jäkla fight och jag beundrar honom så mycket för det.

Tacksam för att jag fick fira sommarens varmaste kväll just med dem.

Efter träningen igår fick jag Tage, värmen tar på honom och han försöker finna svalka överallt, jag har träffat flera fina hundar i helgen, min kollega Linda hade med sig ett litet knyte till jobbet igår, bara 10 veckor. Sedan har vi snälla Pluto, en underbar golden som är Markus systers hund.

Nu ligger Tage på balkongen och snarkar högt så det skallrar mellan husen, tänk att ha den sömnen.

Själv ska jag sätta på en ljudbok och kanske sova en stund.
(null)

(null)

(null)

(null)