Första gången!

Det finns en första gång för allt och vissa saker man gör är magiska, tex när Wilma för första gången sov i en dubbelsäng häromdagen! Det var inte hos oss och sängens ägare skulle flytta så hon erbjöd Wilma en natt i Lyx! Ganska populärt!!


Favoriträtt!

Så var det dags att jobba igen, en bra dag med roliga stamkunder. Efter jobbet skulle jag till gymmet men mamma ringde och sa att pappa ramlat och kom
Inte upp, fick snabbt vända och ringa min man som drog upp honom, ibland blir det inte som man tänkt sig!

Tjejerna jobbar sent så vi har ätit middag utan dem och då blir det lite lättare mat, en av våra favoriter är carbonara, det är så lätt att laga och jag blir alltid förvånad över hur gott det är!

En arbetsdag kvar i år, otroligt!! 


Med förhoppning om en bättre dag i morgon!

En dålig dag idag, vaknade av att vänster sida och främst ögat sprängde, min huvudvärk går inte att stoppa utan utvecklas fort till migrän och då har jag väldigt ont och svårt att behålla något inklusive medicin! Idag har jag haft konstant värk och har såklart svårt att koncentrera mig på något annat, jäkla skit huvudvärk men bättre att jag har ont idag än på onsdag. Något som kanske gjort min migrän värre sista året är att det är så mycket lukter hemma, tjejernas och mina olika parfymer och alla doftljus som alla tänder gör nog det värre!!

Nu ska jag lägga mig med förhoppning om en bättre morgondag, orkade åtminstone laga en god kycklingsallad med avokado, mango, rödlök och fetaost!!