Nyår bort från hemma!

Vi började morgonen med en promenad i öknen, två timmar i tung sand sätter sina spår i vader och lår. Temperaturen steg upp mot 26 grader idag och det är riktigt varmt. Ikväll ska vi fira in det nya året med våra släktingar som bor här, det blir massor av spansk tapas och fyrverkerier, säkert också musik och dans. 
 
Det är första året sedan jag kan minnas som vi är borta på nyår och trots att vi saknar de vi brukar fira med är det skönt att slippa alla krav och förväntningar man har hemma. Men det bästa är ändå värmen, att bara ta på en klänning och skor och gå iväg är skönt.
 
Önskar er alla en fin nyårskväll och natt och ett fantastiskt 2017 där förhoppningsvis alla drömmar infrias.
 
Vårt "hemma"!
 
Sanden är oändlig och gå hur långt som helst
 
 
 
På många ställen är den helt orörd
 
 
 
 
 
 
Ganska jobbigt att springa i sanden
 

En stund på gymmet!

Det blev en fin dag och en ännu finare kväll, ljummen luft strömmade in och det var så skönt att gå en promenad efter middagen. Annars har vi haft det bra med träning på gymmet, lång promenad och mycket mat däremellan. Imorgon är det en speciell dag, nyårsafton och bokslut över det år som gått! Har vi förlorat någon, funnit någon, gått igenom sorg eller stor glädje? Jag tycker att det är viktigt att man tar en stund och tänker på året som passerat.
Mamma skulle absolut testa gymmet idag.
Det är väldigt "för mycket" men det är vackert ändå!
 

Första dygnet!

Då har vi vaknat vår första morgon här på Gran Canaria, Det är lite molnigt och blåsigt men vi ska äta en fin frukost och sedan träna på ett grymt gym så det är inte synd om oss! Igår åt vi den bästa buffén jag ätit. Det fanns verkligen allt från skaldjur till viltkött som zebra, här fanns bär och frukt och desserter på stora bord. Ett underbart ställe för en matälskare. Hotellet är så fint och nu i jultider med alla lampor som lyser är det fantastiskt vackert!