Nu gäller det att få ihop grejerna!

Nu är flytten avklarad, det mesta är på plats och vi kan koncentrera oss på studenten igen. Det är en del som ska fixas, förutom mat och dryck. Plantera nya blommor i de stora krukorna, tvätta fönster (som om någon bryr sig om ifall de är rena), hämta svärmor, få vår nya markis installerad, en sväng till IKEA mm.
 
Idag har vi cyklat hem cykeln som pappa köpt och aldrig använt, han sa att om vi hämtar den så får vi den, självklart gjorde vi det. Att det sedan står Postkodmiljonären över hela ramen och att den är så seg att alla gamla damer cyklade om oss hade vi inte räknat med. Men okej den duger till bussen och hem!!
 
På torsdag ska vi ha buffe och bland annat servera helstekt fläskfile, testade en marinad med röd chili, ingefära och lime idag, blev jättegott, åt en jordgubbs och mangosallad till.
 
 

Det är jobbigt att flytta!

Äntligen är flyttdagen över, vi hade en fantastisk flyttfirma med starka och positiva killar som inte tyckte något var jobbigt, väl investerade pengar när det funkar så bra!!

Men det är jobbigt att flytta ändå, är trött i både kropp och huvud nu men det är så fint i deras nya lägenhet här i Billdal. Hanna och jag tog en kvällspromenad ner för att säja god natt och det är skönt att ha dem nära oss!!


Röda sten!

Det har varit en vacker dag igen, börjar bli orolig över att de vackra dagarna håller på att ta slut, vi brukar ju bara ha en viss kvot varje sommar och jag vill gärna spara en dag till Linns student.
 
Hanna och jag trotsade värmen och gick in på gymmet och körde Wood, skönt när man kört ett hårt pass. På kvällen var vi vid Röda sten och kollade solnedgången, tillsammans med halva Göteborg verkade det som.
Precis vid Röda sten!!