Godmorgon söndag!

En fin morgon, lite för tidigt men solen skiner in genom fönstret och det är svårt att somna om. Låg och tittade på ett program från Australien om människor som adopterade hundar så blev helt fast och klockan gick. Tage väckte mig vid 06 så vi åt lite och la oss en stund igen.

Sommaren försvann lite, det är kallare och lite blåsigt nu men hoppas värmen kommer tillbaka snart. Vi har ju några dagar i Nice att vänta på och där är det varmt.

Vi har haft en fin helg, lunch med mamma och Kiki igår, thaimat i Hovås. Tyvärr vet inte mamma något om vad vi gör längre men det känns bra i hjärtat att göra saker med henne. 

På kvällen var jag hos Olly och ihop med hennes dotter var vi och handlade och åt jordgubbar med glass! Tage väntade hemma så var inte borta länge. Idag blir han hämtad och det är också lite skönt att få städa och göra iordning hemma! Har haft Hello Fresh i veckan och gjort väldigt god grekiskt kyckling med tzatziki! En annan dag var det vietnamesiska tortillas som jag ätit många gånger. 

Nu ska jag försöka åka till Kicks och handla lite före Vegard hämtar Tage, så konstigt att alla produkter man har är slut samtidigt!

Hoppas ni har en fin dag!
God grekisk mat

Lite träning!

Tortillas med kyckling!