Livet!

Ny dag, tidig men ändå! Vaknade 04, omöjligt att somna om. Tittade på " Min mamma, din pappa", härligt att se människor i min ålder hitta varandra och bli kära. Tage snarkade så huset skakade och det var svårt att somna om. Bakade toscakaka i långpanna igår så delade den i bitar och la i lådor nu. Läste lite och nu ska jag äta frukost. Lång morgon och klockan är bara 07! 

Igår var jag och solsprayade mig, blev absolut ingenting, irriterande för det tar tid och kostar pengar. Jag gör det en gång i månaden och speciellt nuförtiden då det inte är så viktigt att ligga i solen. Skönt att ha lite färg, man känner sig piggare.

Har fått dille på kyckling och nudlar, chili, ingefära och vitlök med kokosmjölk och grädde och sweet chili. Sista halvåret har jag ätit mycket tacos och fajitas men nu har jag bytt meny. Men ikväll blir det lax med ris! 

Börjar sent idag men jobbar oxå sent, sedan sen middag på stan! 

Nu ska jag göra mig iordning och gå ut med Tage, sedan kommer en målare som ska tapetsera om en vägg, det har kommit hårtoning och bildat en svart fläck som jag stör mig på. I det här huset får man snabb hjälp om man behöver fixa något men man betalar ju oxå hög hyra.

Fräknig med en liten blåtira från ett skåp

Mamma och hennes nya väninna

(null)
Nya favoritmaten